Pancarta 01
Pancarta 07
Pancarta 08
Pancarta 02
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
Finalitza el curs d´educació viària
Sessions teòriques, exemplificacions i sortides han estat les claus del programa
educacio-viaria-aulaeducació-viaria-grup

Durant el mes de maig els agents de la policia localde Caldes d’Estrac en col•laboració amb l’Ajuntament  i els Servei Català de Trànsit han organitzat diferents activitats pels nens d’entre 4 i 10 anys amb l’objectiu de reforçar hàbits segurs de comportament en l’entorn urbà. El curs, creat amb la finalitat de reduir la taxa d’accidentalitat, s’ha impartit en 6 sessions diferents en funció de l’edat dels alumnes.

educacio-viaria-parc-movileducació-viaria-mobilitat-reduida

Per fer més enriquidora l’experiència cada classe ha constat d’una part teòrica, per tal de que els assistents es fessin una primera idea de les normes cíviques, que s’ha completat amb pràctiques exemplificadores com la interacció amb un parc mòbil que s’ha instal•lat al pati infantil, o exercicis de conscienciació com intentar fer un recorregut amb la mobilitat reduïda.

educació-viaria-carrereducació-viaria-pedalejada

El curs s’ha complementat també amb sortides on els agents de la policia han detallat i recordat el significat de les senyals i les normes de circulació. Finalment, també va destacar la pedalejada pel municipi adreçada als nens de cinquè amb l’objectiu de conscienciar als alumnes sobre la importància d’adoptar una postura preventiva davant el risc que tenen com a ciclistes.


Noticies Relacionades

Educació viària dins les aules [+]

La Policia Local, un servei de primera [+]

Informació publicada el 3 de juny de 2015Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05