Pancarta 02
Pancarta 07
Pancarta 01
Pancarta 08
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
Ofensiva contra el mosquit tigre
Realitzada la primera fase per frenar la proliferació de l´espècie

mosquit tigreDurant aquest mes de juny, l’Ajuntament ha iniciat el tractament preventiu contra la proliferació del mosquit tigre que marca la Comissió Inter institucional per a la Prevenció i Control del Mosquit Tigre a Catalunya.

En una primera intervenció s’ha realitzat una actuació a la via pública que consisteix en aplicar un larvicida (VectoMax) en els embornals del municipi. Concretament 81 embornals han estat tractats amb aquest producte.

Segons els tècnics, és als embornals on es produeixen retencions d’aigua, convertint-se en focus de cria d’aquesta espècie. L’aplicació d’aquest producte té una duració efectiva de 4 a 5 setmanes i es per això que està prevista una segona intervenció a mitjans de juliol.

A més del tractaments a tots els embornals des de l’Ajuntament s’atendrà qualsevol incidència que es pugui produir en propietats privades on hi ha piscines buides i jardins abandonats. En aquest sentit es prega als ciutadans ser especialment curosos a l’hora d’evitar tenir aigua entollada a les seves propietats privades.

Consells de prevenció [+]


Noticies relacionades

Ajuntament i Consell Comarcal endeguen una prova pilot per a combatre el mosquit tigre [+]

Informació publicada el 23 de juny de 2015Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05