Pancarta 02
Pancarta 07
Pancarta 01
Pancarta 08
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
Actes vandàlics al Front Marítim, al Parc Joan Maragall i a l'Illot del Tamariu
Van patir destrosses durant el cap de setmana del 20 i 21 de juny.

Un dels danys més greus ha estat el trencament de l’entarimat de fusta del passeig dels anglesos, com es pot veure a la fotografia, i que s’havia restaurat només feia una setmana. Tot i que el 25 de juny ja es va procedir a la seva reparació, la destrossa ha suposat una reinversió no prevista en aquest equipament.

vandalisme-entarimat platja tres micos    vandalisme-illot tamariu

D’altre banda a l’Illot del Tamariu es va detectar el maltracte de les plantes que s’havien posat amb motiu de la Festa de la Primavera, que van aparèixer arrencades del terra i posades en el centre de l'illot com es pot veure a la fotografia. És el segon cop que es produeix aquesta infracció des de la primera plantada el passat 1 de març. Aquest espai s’havia dissenyat amb l’objectiu d’oferir un lloc de gaudi per als passejants on a més, quedés exemplificada la flora autòctona. Un objectiu que de moment no s’ha pogut aconseguir degut al vandalisme.

Finalment, també el Parc Maragall ha patit les conseqüències d’aquest tipus d’infraccions. Com es pot veure a les imatges, es van realitzar pintades a les instal•lacions.

vandalisme-parc joan maragall    vandalisme-parc-joan-maragall

Des de l'Ajuntament es fa una crida a tots els veïns perquè sempre que presenciïn aquests fets ho denunciïn a la policia local (93 791 21 21), per evitar que es tornin a repetir fets com aquests.

Informació publicada el 29 de juny de 2015Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05