Pancarta 07
Pancarta 01
Pancarta 08
Pancarta 02
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
Una revetlla per recordar
Caldes va acollir la flama del Canigó que va arribar per mar

flama-sant-joanVan ser els voluntaris de la Creu Roja de Caldes d’Estrac els encarregats de portar la flama del Canigó des del Port d’Arenys de Mar, en col•laboració amb la Comissió Flama del Canigó d’Arenys de Mar.

foguera-sant-joanPrèviament, Beth Segura, regidora de Caldes, va ser l’encarregada de llegir el manifest d’Òmnium Cultural, que aquest any va subratllar el 50è aniversari des de que es va reprendre la tradició i la importància d’aquesta com a símbol del vigor i persistència de la cultura catalana.

Un cop arribada la flama, es va procedir a l’encesa de la foguera preparada per la brigada municipal però també per tots els veïns i veïnes que van participar portant els seus trastos vells durant tota la tarda.


L’Associació dels Pescadors, protagonista de la nit

Més de 200 persones va unir-se a la festa organitzada per l’Associació dels Pescadors en col•laboració amb l’Ajuntament de Caldes. El temps va acompanyar i es van arribar a posar un total de 35 taules ambientades amb la música d’un DJ que va punxar durant tota la nit.

Des de l’Associació de Pescadors ja es parla de repetir l’any que ve: “el sopar va ser un èxit i l’ambient molt familiar, esperem que el proper 2016 tornem a celebrar la revetlla de Sant Joan”.

Noticies relacionades:

Tot a punt per a la revetlla de Sant Joan [+]


Informació publicada el 25 de juny de 2015Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05