Pancarta 08
Pancarta 07
Pancarta 01
Pancarta 02
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
El triatló Terramar: pam a pam
Dissabte 4 de juliol a la Fabriqueta els organitzadors de la competició atendran les consultes de tots els participants.


Sortida triatlo terramarAquest dissabte 4 de juliol, a les 19h, Bestrail en col•laboració amb l’Ajuntament de Caldes d’Estrac, faran la presentació del Triatló Terramar que es celebrarà el proper diumenge 5 de juliol a partir de les 9h del matí.

L’objectiu és donar a conèixer tots els detalls de la competició: des del circuit, fins als controls de pas, el material obligatori, els horaris o les normes de la contesa. També es parlarà d’una de les novetats d’enguany de la triatló, que és l’increment de seguretat. Durant el temps que duri la competició l’Ajuntament tancarà el trànsit en el tram de la riera.

L’acte anirà a càrrec de Pere Tutusaus, director de Besttrail i l’alcalde de Caldes, Joaquim Arnó i abans de la presentació, entre les 17h i les 19h a la Fabriqueta, es farà el lliurament dels dorsals que també es podran recollir diumenge entre les 8h i les 8:55h al parc Joan Maragall.

Més informació al web: www.terramar.cat

Notícies relacionades:

- Terramar Triatló: un repte a l'abast de tothom [+]

Informació publicada l'1 de juliol de 2015Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05