Pancarta 07
Pancarta 01
Pancarta 02
Pancarta 08
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
Tres propostes pel cap de setmana
Engega la desena edició del Festival Poesia i +, s´inaugura l´exposició “Veus del mar”, i diumenge al matí: Caldes celebra el triatló Terramar
Cartell general-poesia-i-mes

Xa Edició del Festival Poesia i +
Un any més la Fundació Palau en col•laboració amb l’Ajuntament de Caldes d’Estrac porten un tast de la poesia més actual. Aquest divendres a les 19h es farà l’obertura oficial del Festival a la Fundació Palau, i durant tota la setmana desfilaran els poetes més rellevants del panorama català.

  • Més informació:

Consultar la programació [+]

Festival Poesia i + : Primera semana [+]

Arriba la desena edició del Festival Poesia i + 



Carme Riera i “Veus del Mar”
L’artista, Carme Riera presenta una mostra del seu treball on el Maresme i els paisatges del mediterrani son el punt de partida d’una sèrie que tal i com explica la comissària de l’exposició, Sol Mussons: “a més d’una atmosfera onírica, líquida y lírica, fruit del seu amor per la poesia, conté una enorme carga ecològica i social que dota a les seves pintures d’un fort simbolisme construït a base de capes que  permeten  múltiples lectures”
La inauguració es aquest dissabte 4 de juliol a les 20h. I els horaris de visita de l’exposició son de dijous a divendres de 18h a 21:30h.

  • Noticies relacionades:

La Fabriqueta acull l’exposició “Veus del mar” Carme Riera.[+]

Carme_Riera_Cartel.
poster-terramar

Terramar Triatló
Diumenge 5 de juliol arriba la segona edició de la competició. Després de l'èxit de l'any passat torna el Triatló Terramar Popular, que té la vila de Caldes com a protagonista. Es tracta d'un Triatló de Muntanya d'iniciació individual o per equips de dues persones per relleus que organitza Bestrail i l'Ajuntament de Caldes d'Estrac. A més a més, durant l'esdeveniment s'organitzarà també una recollida d'aliments solidària en col•laboració amb la Creu Roja de Caldes d'Estrac. La iniciativa es farà durant tot el matí a la Plaça de les Barques.
Informació i inscripcions: www.terramar.cat

  • Noticies relacionades:

-El Terramar Triatló pam a pam [+]

-Terramar Triatló: un repte a l’abast de tothom.[+]


Informació publicada el 3 de juliol de 2015Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05