Turisme - Torre
Turisme - Drac
Turisme - Diables
Turisme - Barques
Turisme - Iot
Turisme - Colon
TermalismeGastronomiaHistōria, art i cultura
Intervals de nuvolositat
mín
14°
māx
25°
Intervals de nuvolositat amb pluja escasa
mín
16°
māx
25°
Intervals de nuvolositat amb pluja
mín
16°
māx
25°
Divendres 5Dissabte 6Diumenge 7

Cercador avanįat
NOTÍCIES
Un dia a Caldes d'Estrac

Durant el passat mes de juny l’Escola d’Adults del Pla del Besōs va visitar Caldes d’Estrac. Van arribar en tren i un cop a Caldes, el primer punt del seu itinerari va ser adreįar-se a l’Oficina de Turisme per informar-se de tots els atractius de la vila i en especial de l’itinerari pel nucli histōric.
Després d’esmorzar van iniciar la ruta pel nucli antic i el parc de Can Muntanyā. La Fundaciķ Palau i el Balneari Termal van ser altres dels punts forts de la visita. Un cop havent dinat, van finalitzar l’excursiķ amb una passejada pel Passeig dels Anglesos.

Alguns dies després de la seva visita,Alamillo va dirigir-se a l’Oficina de Turisme per deixar un vídeo amb les imatges més especials del dia, amb el desig de compartir-lo amb la vila. Un record que es pot veure a continuaciķ.


Racons i records de Caldes


150710- placa-bicicletaRecentment a Instagram s’han recollit aquesta imatge. La d’una placa per a una bicicleta on figura el nom del poble. L’autor @mariogimeno explica que li van posar a la seva bicicleta quan tenia 3 anys i ha volgut compartir-la amb els usuaris de la xarxa social.

Des de l’Oficina de Turisme de l’Ajuntament de Caldes es fa una crida a tothom qui vulgui compartir les seves experičncies de Caldes a etiquetar les imatges amb el hashtag #caldetes #caldesdestrac perquč tothom pugui localitzar-les.

Noticies relacionades:

La histōria de la vila en imatges [+]

Informaciķ publicada el 14 de juliol de 2015
Oficina de Turisme de Caldes d'Estrac
Carrer La Riera, 54
08393 Caldes d´Estrac
Tel. 937 910 588
turisme@caldetes.cat
 
Horari:***TANCAT PEL COVID19 FINS NOU AVÍS****
De l'1 d'abril al 30 de setembre, de 9:00h a 14:00h de dimecres a diumenge. La resta de l'any la Fundaciķ Palau ofereix atenciķ i informaciķ turística de dimarts a diumenge de 10:30h a 14:00h i les tardes de dijous a dissabte de 16:00h a 18:00h
Dilluns tancat.

Tens perfil de Facebook?           Oficina de Turisme virtual de catalunya

Turisme Gencat