Ajuntament de
Caldes d'Estrac
Cinquanta nens ja estan participant de les activitats

campus-esportiu-flyerEl conegut Kmpus Esportiu SIGE sport caldetes ha començat amb més força que mai. Ja porten amb activitats des del 22 de juny i continuaran fins al 22 de setembre.

Enguany la novetat és que tot el campus s’inspira en els Jocs Olímpics, una temàtica que fa de fil conductor en totes les propostes que incorpora el casal. Segons els organitzadors, “és una manera d’engrescar a tots els nens, un entusiasme que també es contagia a tot l’equip de monitors. D’altra banda, és la forma de que desenvolupin la seva imaginació”

campus-esportiu-piscinaEl que no es troba al campus es avorriment. L’organització prepara una oferta infinita d’activitats, amb excursions per Caldes i Sant Vicenç de Montalt, cursos a la piscina amb una part lúdica i una altra tècnica, tallers de manualitats, jocs de platja i tota mena d’esports: basquet, futbol, handbol, Beisbol i Rugby.

Tot això emmarcat en unes instal•lacions de primera com el poliesportiu, la piscina municipal, o les sales d’activitats dirigides.

El campus, organitzat per SIGE Sports amb el suport de l’Ajuntament manté obertes les inscripcions. Els interessats en realitzar el campus poden fer les seves consultes al telèfon de SIGE esports: 93 791 29 92.

Informació publicada el 24 de juliol de 2015