Pancarta 02
Pancarta 07
Pancarta 08
Pancarta 01
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
Artistes de renom internacional protagonitzaran la segona meitat dels concerts de Santa Florentina
L´òpera, la música americana, les extravagàncies d´Ara Malikian, el cine i la Gala de Tenors desfilaran pels escenaris de Caldes.

Amb una obertura espectacular amb el recital líric de la mà de la soprano Tretyakova, el tenor Carlos Cosías i el pianista Ricardo Estrada, el Festival de música clàssica de Santa Florentina ha continuat oferint espectacles d’una qualitat excel•lent, com el recital de piano de Sergey Belyavskiy, la posada en escena de l’òpera Carmen i la delicada coreografia del Ballet Ruso de Barcelona acompanyada dels músics: Daniel Blanch i Kalina Macuta. Però això no és més que una part de tota la programació. Durant els dies de juliol que resten i tot el mes d’agost desfilaran per Caldes d’Estrac artistes de renom internacional.

Orquestra Simfònica Harmonia
Orquestra Simfònica Harmonia

La propera cita és el 31 de juliol al Parc Mossèn Jacint Verdaguer. L’Orquestra Simfònica Harmonia, dirigida per Albert Deprius, oferirà un seguit d’obertures d’òpera de compositors tan coneguts com Mozart, Rossini, Mascagni i Verdi.

L’1 d’agost, els ritmes nord americans envairan la Parròquia de Santa Maria, amb un recital que s’ha anomenat “La nit americana”, i és que tres sopranos de renom com Núria Vilà, Sara Blanch i Rachel Bernstein acompanyades al piano per Ricardo Estrada, faran seves les cançons populars dels Estats Units.

Ara Malikian
Ara Malikian

Un dels espectacles més esperats sens dubte és el que ofereix el prestigiós violinista Ara Malikian, que trepitjarà l’escenari del Parc Mossèn Jacint Verdaguer el proper 6 d’agost acompanyat de tot l’equip: Humberto Armas, Jorge Guillem, Tania Abad, David Barona, Nantha Kumar i Hector “el Turko”. Una nit plena de sorpresa per a tots els assistents.

També es podrà gaudir de la virtuositat i el talent del jove Vestard Shimkus, un pianista que va iniciar els seus estudis amb cinc anys i que ja ha guanyat un dels concursos de piano més reconeguts: el Maria Canals de Barcelona. El recital es farà a la Parròquia de Santa Maria el 7 d’agost.

Horst Sohm director de l'Orquestra de Cambra de ParísAmb un to més lúdic però sense perdre de vista la qualitat a l’hora d’executar cada peça, el 14 d’agost, l’Orquestra de Cambra de París dirigida per Horst Sohm, amb Marc Benzekri al violí i Maja Fluri com a soprano, oferiran una nit de “Clàssics de pel•lícules”  organitzada en dues parts al parc de Mossèn Jacint Verdaguer.

Serà la Gala de tenors, amb Àlex Vicens, Albert Deprius i Albert Casals, amb Ricardo Estrada al piano, la nit que tancarà els concerts de Santa Florentina en la seva XVII edició. Un concert que es farà al Parc Mossèn Jacint Verdaguer el proper 15 d’agost i que oferirà un repertori amplíssim amb àries d’òpera, sarsueles, cançons italianes i espanyoles.


Més informació [+]

Consultar el programa en mà [+] 

Informació publicada el 30 de juliol de 2015Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05