Pancarta 08
Pancarta 01
Pancarta 02
Pancarta 07
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
El nou realisme de Pol Borràs a “La Fabriqueta”
L´exposició de pintura es podrà visitar de l´1 al 14 d´agost

150801 Cartell_pol_borrasL’espai d’art i pensament  “La Fabriqueta” continua el seu cicle d’exposicions i aquest mes d’agost comença amb una nova mostra de pintura que continua la línia de qualitat definida en els darrers mesos. L’artista Pol Borràs i la seva particular visió del món i l’art ompliran les parets de l’equipament.

“Entre mirada, concepte i tacte”.  Així es com defineix l’obra de Pol Borràs, Arnau Puig, crític d’art i fundador entre d’altres, de la revista Dau al Set. Altres l’han intentat emmarcar com a nou realista. Però darrera l’obra de Borràs sempre hi ha quelcom més d’indefinible. I és que com explica Puig: “Tots els mitjans i procediments li són vàlids: colors, dibuix, ombres, matèries, collage. El que importa és atrapar la realitat sensible que ell, Pol Borràs, vol obtenir.” I així sorgeixen imatges com “L’escala de cargol”, o els nombrosos quadres que capten quelcom màgic entre els bassiots de la pluja.

La inauguració tindrà lloc aquest 1 d'agost a les 20h a la Fabriqueta i contarà amb la presència de l’artista i de l’Alcalde de Caldes, Joaquim Arnó. Pels que no puguin assistir la mostra es podrà visitar de divendres a diumenge de 18:00h a 21:30h fins 14 d’agost.


Més informació de l'artista:

Pol Borràs [+]

Informació publicada el 29 de juliol de 2015Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05