Pancarta 08
Pancarta 07
Pancarta 01
Pancarta 02
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
Tot a punt per la Festa Major
Les finals del Torneig de futbol sala, la sardinada  i les havaneres donaran el tret de sortida

Aquest cap de setmana s’inicia la Festa Major de Caldes amb un munt d’activitats relacionades amb l’esport, el mar i la música.


Torneig-futbolEl divendres 28 d’agost, a l’esplanada de Can Muntanyà els aficionats al futbol podran gaudir de les finals del torneig de futbol sala de Festa Major que aquest any té dues categories: aleví i sènior, amb un total de 16 equips que disputen per arribar a la final.

Divendres 28 d'agost, a partir de les 20h de la tarda, i a la Plaça de les Barques tothom qui vulgui es podrà apuntar a la sardinada popular , organitzada per la comissió de Festes Nadalenques i l’Ajuntament de Caldes, que aquest any té un preu de 5 euros on s’inclou la llesca de pa amb 4 sardines i ron cremat.

Els tiquets es podran adquirir el mateix dia. A partir de les 22h i també a la Plaça de les Barques, les havaneres a càrrec del grup Barca Mitjana completaran la vetllada.

150828 sardinada-havaneres


150829_cartell_petanca


El dissabte 29 d'agost i a partir de les 17h i a les pistes municipals de petanca, es disputarà el torneig infantil de Petanca, per a nens d’entre 4 i 12 anys, per apuntar-se només cal trucar al Delegat Esportiu de l’entitat (93 126 53 82), les places limitades.


Dissabte 29 d’agost
la gran protagonista serà com sempre la Dormida, organitzada per la Colla dels Diables de Caldes d’Estrac. Una festa que enguany arriba a la seva 23a edició i que es podrà començar a gaudir a partir de les 19h a la Platja dels Tres Micos.

Aquest any la colla de Diables ha organitzat un munt d’activitats dirigides al públic familiar i juvenil: des del cercavila de Gegants, a espectacles infantils, fins al sopar popular que es farà a la platja a partir de les 21h. Tothom que hi vagi podrà assaborir tot tipus d’entrepans i frankfurts mentre disfruta de la música en directe.

Ben entrada la nit, a partir de les 22h aproximadament, començaran els concerts de música a càrrec dels grups: Amaika, Roba Estesa, Banda Biruji i Doctor Prats.



150828 Dormida

150830_cartell_ofnis_La festa continuarà el diumenge 30 d’agost amb la cursa d’OFNIS (Objectes Flotants No Identificats) a partir de les 17h a la platja del Varador que cada any organitza l’Àrea de Joventut de l’Ajuntament de Caldes. Es tracta d’una cursa on els participants han de construir un objecte flotant no motoritzat i no propulsat que pugui navegar pel mar.Per apuntar-se només cal adreçar-se a l’Espai Jove de Caldes d’Estrac (telf: 93 791 17 78) o el mateix dia de la competició


En conclusió, un inici de festa que ja està generant expectatives i que només és el principi dels actes centrals de la festa que tindran lloc la setmana del 3 al 9 de setembre.

Noticies relacionades:

El Punt Avui: "La dormida a la platja obre la festa major de Caldes" [+]

Consultar programa de Festa Major

150901 programa-Festa-Major

150901 programa-Festa-Major

Fitxer: PROGRAMA_FESTA_MAJOR_2015.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 19
Mida: 3.31 MB

Informació publicada el 25 d'agost de 2015Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05