TermalismeGastronomiaHistòria, art i cultura
Descobert
mín
màx
20°
Descobert
mín
10°
màx
20°
Intervals de nuvolositat
mín
màx
19°
Divendres 19Dissabte 20Diumenge 21


SEGUEIX-NOS A LES XARXES SOCIALS:

youtubeFacebookTwitterInstagram

NOTíCIES
Comença el concurs més mediàtic de la Festa Major
Es podrà participar amb fotografies i tuits

150828_cartell_concurs_xarxesUn cop més retratar la Festa Major de Caldes a les xarxes socials tindrà premi. Des de la Regidoria de promoció econòmica i turisme s'ha organitzat un concurs que té com objectiu difondre els moments més curiosos, divertits i singulars que es viuran durant aquests dies a les xarxes socials.

Els interessats podran participar mitjançant Instagram amb selfies vinculats a elements de la Festa Major i utilitzant l'etiqueta #caldesdestrac o #caldetes. Guanyarà la imatge més popular. També es podrà participar a través del Twitter, publicant breus històries o anècdotes viscudes durant la festa major, o compartint un selfie amb un relat breu. Guanyarà el tuit més popular.

Es podrà concursar fins al 12 de setembre i el guanyador a Instagram podran gaudir d' un lot que consisteix en un àlbum de fotos “instàmatic”, un val descompte en impressió d’una foto tamany  poster i un clauer bombeta. Tot gentilesa de la Copisteria, papereria i regals Miscel·lània. La piulada més popular obtindrà un tractament capil∙lar gentilesa de la perruqueria M& J.

Consultar com participar [+]

Consultar les bases [+]


 

Informació publicada el 25 d'agost de 2015
Oficina de Turisme de Caldes d'Estrac
Carrer La Riera, 54
08393 Caldes d´Estrac
Tel. 937 910 588
cdst.turisme@caldetes.cat
Enquesta de satisfacció

Horari:
De l'1 d'abril al 30 de setembre, de 9:00h a 14:00h de dimecres a diumenge. La resta de l'any la Fundació Palau ofereix atenció i informació turística de dimarts a diumenge de 10:30h a 14:00h i les tardes de dijous a dissabte de 17:00h a 19:00h. Dilluns tancat.


Logo Biosphere