Pancarta 07
Pancarta 08
Pancarta 02
Pancarta 01
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
“Música Callada”
La Fabriqueta presenta les darreres obres de Raimon Sunyer

150829_cartell_sunyerAquest dissabte 29 d’agost a les 19:30h, “La Fabriqueta” inaugura l’exposició de pintura “Música Callada” de Raimon Sunyer.

La mostra recull les darreres obres de l’artista on apareixen els quatre motius que obsessionen al pintor: els paisatges urbans, les naturaleses mortes, els paisatges a cel obert i els nus femenins. Tots ells retratats amb la mirada profunda de l’artista que conserva “les harmonies de colors càlids i apagats, la recerca de valors essencials i el xiuxiueig misteriós i profund de la seva música callada” tal i com expressa la comissària de l’exposició: Sol Mussons.

Raimon Sunyer prové d’una família amb llarga tradició en el món de l’art que aviat s’inicia en la pintura on comença a destacar a partir del 1981. Destaca la seva implicació amb el grup de joves pintors de la Parés de Barcelona i la seva projecció internacional.

Pels que no puguin assistir a la inauguració, la mostra es podrà visitar de dijous a diumenge de 18:00h a 21:30h fins l’1 d’octubre.

Consultar la presentació de "Música Callada"  [+]

Informació publicada el 27 d'agost de 2015Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05