Pancarta 02
Pancarta 08
Pancarta 01
Pancarta 07
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
L´ANC de Caldes d´Estrac presenta “La Via LLiure” a la Fabriqueta
Per més informació sobre l´acte de l´11 de setembre, l´entitat estarà present al parc Maragall durant el 5 i 6 de setembre.

150827_w_presentacio_anc

Després de que la pluja impedís fer la presentació de la “Via Lliure a la República Catalana” el passat 14 d´agost, l´ANC de Caldes d´Estrac ha pogut realitzar l´acte el passat dijous 27 d´agost a les 20h a l'equipament de “La Fabriqueta”. 

Mercé Loire, representant de la secció local de l´ANC, va ser l´encarregada de fer la presentació de l'acció reivindicativa que tindrà lloc el proper 11 de setembre. En primer lloc, Loire va explicar la importància d´aquesta manifestació “que es farà en un moment crucial per Catalunya, i on tenim l'oportunitat de fer sentir les nostres veus”.

150827_w_presentacio_anc_llibre_republicaTot seguit es va procedir a explicar els detalls logístics de l'acte, que té com objectiu omplir l'avinguda Meridiana de Barcelona de gent en el tram que va des de Sant Andreu fins  al Parlament de Catalunya, creant un “símbol del país nou que hem de construir entre tots a partir del 27 de setembre, on tot comença” com explica l´entitat. Durant la presentació també es va donar a conèixer el llibre de la República, on tothom pot escriure i deixar els seus desigs sobre la República Catalana. El llibre es lliurarà al Parlament i més endavant es guardarà a l´Arxiu Nacional.

L´ANC de Caldes d´Estrac, com ja va fer l´any passat, ha organitzat un autocar per facilitar la mobilitat a tots els que vulguin unir-se a la manifestació de l proper 11 de setembre. L´autocar sortirà a les 14h des del Passeig dels Eucaliptus i les inscripcions es podran fer a la paradeta que l´ANC tindrà durant el 5 i 6 de setembre al Parc Maragall.  

Informació publicada el 31 d'agost de 2015Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05