Pancarta 01
Pancarta 08
Pancarta 02
Pancarta 07
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
La Fira Animal Natural arriba a la 5a edició
El proper diumenge 11, a partir de les deu del matí i fins les vuit del vespre a l´Esplanada de Can Muntanyà


151011_pintacaresLa Fira Animal Natural organitzada per A.P.U.A.D en col•laboració amb l’Ajuntament de Caldes d’Estrac, celebra la seva cinquena edició oferint una jornada plena d’activitats orientades a un únic objectiu: continuar treballant en la conscienciació de la responsabilitat que suposa tenir un animal de companyia.

Aquest any, es calcula que participin més d’una desena d’entitats i associacions relacionades amb el món de les mascotes que se situaran a l’esplanada de Can Muntanyà per oferir informació i apropar els seus productes a tots els assistents.

A més de les parades la fira es complementarà amb un seguit d’activititas. En primer lloc, entre les 11h i les 14h es farà el que ja és un clàssic: el taller de pinta cares infantil on maquilladors experts s’encarregaran de dibuixar en els semblants dels més petits els animals més exòtics.

A partir de les 12h es farà una desfilada dels gossos en adopció, una primera presa de contacte entre els futurs propietaris i les mascotes. En el cas de que hi hagués alguna persona interessada en adoptar, A.P.U.A.D s’encarregaria de gestionar tot el procés.

I a les 13h, l’activitat estrella: una demostració d’habilitats canines a càrrec de l'entitat “Al perro verde”, on els gossos faran una exhibició de les seves capacitats com fer tot tipus de salts o realitzar accions més complexes com encendre llums o tirar de cordes. Aptituds totes elles que s’ensenyen als gossos guies i als d’assistència.

Per la tarda les activitats continuaran: a les 17:30h amb una desfilada dels gossos del poble (els interessats poden inscriure’s a través del mail: angi@asociacionpuad.org o el mateix dia parlant amb els organitzadors)  i a les 18:30h es farà un sorteig de productes naturals.

Segons la principal organitzadora, Angelica Domham d’A.P.U.A.D l´objectiu és continuar amb la labor de conscienciació i promoció del servei que realitzen les protectores però fer-ho des de la part més lúdica.

Noticies relacionades:

Més de 20 associacions es reuneixen a l´Esplanada de Can Muntanyà per la Fira Animal Natural

Caldes amb la Campanya de FAADA

Informació publicada el 7 d'octubre de 2015Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05