Pancarta 07
Pancarta 08
Pancarta 02
Pancarta 01
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
Torna el Gran Recapte d'Aliments
Es farà el 27 i 28 de novembre i el punt de recepció serà davant del Mercat Municipa entre les 9 i les 13 hores

151127_cartell_gran_recapteTothom que ho desitgi podrà participar en el Gran Recapte d'Aliments que a Caldes es farà els propers divendres 27 i dissabte 28 de novembre . El punt de recollida serà davant del Mercat Municipal entre les 9 i les 13h.

Segons Pep Taberné, un dels responsables de Creu Roja, tots els aliments seran ben rebuts, però es dóna prioritat als aliments bàsics com  la llet, l´oli i els sucs de fruita degudament envasats en tetrabricks o ampolles de plàstic. Pel que fa a les conserves es destaquen els llegums cuits que tenen més facilitats de preparació i també als aliments energètics com la xocolata. D´altra banda, tenint en compte les festes que s´apropen, els organitzadors demanen que s'aportin productes de Nadal com el torró, de manera que tots puguin tenir un menjar especial durant les celebracions.

Des de Creu Roja també s´anima a tothom que ho desitgi a participar a l´activitat com a voluntari, ajudant en la organització de la recapta d´aliments. Per fer-ho cal posar-se en contacte amb la Creu Roja de Caldes al telèfon: 93 791 25 65.

Tot el que es reculli es portarà al rebost d´aliments de Caldes d´Estrac de la Creu Roja per a la seva posterior distribució entre les famílies més necessitades.

Notícies relaciones

Resposta positiva al Gran Recapte [+]

Més informació [+]

Informació publicada el 26 de novembre de 2015Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05