Pancarta 01
Pancarta 02
Pancarta 08
Pancarta 07
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
Tolerŕncia zero a la violčncia envers les dones
Caldes s´implica amb les manifestacions de rebuig contra la violčncia de gčnere.

dia_violencia_masclista

Caldes s'ha unit a les manifestacions del Dia Internacional contra la Violència envers les Dones, amb una concentració a la Plaça de la Vila que va tenir lloc a les 12h del migdia del passat 25 de novembre i que va aplegar veïns i entitats i on també van estar representades totes les forces polítiques del consistori.


dia_violencia_masclistaLa regidora d’Atenció Social de Caldes, Mònica Serra, va obrir els parlaments exposant el fet de que durant el 2014 es van produir més de 20.000 denúncies per maltractaments. Serra va apel•lar als participants a no ser passius davant aquest tipus de violència: “És encara massa habitual presenciar situacions al carrer o sentir baralles a casa dels veïns i malauradament encara hi ha massa passivitat al respecte. Hauríem de ser conscients de que una intervenció a temps pot evitar una mort, no pensar qui sóc jo per trucar a la policia, pot salvar vides.”

Al seu torn, Carolina Prado, veïna de Caldes i psicòloga de professió va procedir a llegir el discurs institucional. Els aplaudiments dels presents confirmant l’acord dels  amb cadascuna de les paraules pronunciades va donar un final emotiu a tot l'acte.

Informació publicada el 26 de novembre de 2015Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05