Pancarta 01
Pancarta 02
Pancarta 07
Pancarta 08
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
Dissabte, la Consellera Rigau inaugura oficialment el nou IES de Sant Vicenç i Caldes

150914_INS_Esteve_albert

Aquest dissabte 28 de novembre, a les 10:30h, la consellera d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, Irene Rigau, inaugurarà oficialment les noves instal•lacions de l’Institut Esteve Albert ubicat al municipi de Sant Vicenç de Montalt però que també acull els alumnes de Caldes d’Estrac que segueixen la línia educativa iniciada al CEIP Sagrada Família.

De fet, el nou institut ja funciona des de l’inici d’aquest curs escolar el passat setembre però no serà fins dissabte que es farà l’acte protocol•lari d’inauguració en el decurs d’un acte festiu obert a la comunitat educativa i  la ciutadania en general que comptarà amb la presència de les autoritats d’ambdós municipis, amb els seus alcaldes, Miquel Angel Martínez i Joaquim Arnó. Per part de l’Ajuntament de Caldes també està previst que assisteixi a l’acte, la regidora d’Ensenyament, Beth Segura i regidors en representació de tots els Grups Polítics Municipals.

A més de la visita de les instal•lacions, també es farà un refrigeri i es podrà gaudir de l’actuació de la Colla de Geganters i Grallers de Sant Vicenç i d’una batukada.

Aquest institut es va començar a construir a meitats del 2013, per acollir els alumnes provinents de les línies educatives de les escoles de Sant Vicenç i Caldes que fins llavors acudien a l’IES de Sant Andreu de Llavaneres o al d’Arenys de Mar. Després període de interinitat en que els alumnes rebessin classes en barracons provisionals precisament per raó del retard en l’inici de les obres finalment han pogut gaudir de les noves instal•lacions a l’inici d’aquest curs.

Actualment, la xifra d’alumnes caldencs matriculats al nou IES que cursen els diferents cicles d’ESO i Batxillerat és de 106.

Informació publicada el 27 de novembre de 2015Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05