Pancarta 08
Pancarta 02
Pancarta 07
Pancarta 01
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
En marxa el programa “Voluntaris per la llengua”
Aquest any són 8 les parelles que hi participen

160127 biblioteca_can_milans

La Biblioteca Can Milans de Caldes va acollir aquest 27 de gener a les 19h l’acte inicial del programa “Voluntaris per la llengua” que té com a objectiu facilitar l’aprenentatge de la llengua catalana i crear llaços d’amistat entre els participants. Maite Bonora, responsable del programa al Maresme, i Tamara Alfaro, de la Biblioteca Can Milans, van ser les encarregades d’explicar el programa.

160127 biblioteca_can_milans-rotllanaAquest any son 16 les persones que hi participen i el funcionament és molt simple. Es tracta de crear parelles lingüístiques, formades per un voluntari que parli el català de forma fluïda, i un aprenent. A partir d’aquí les dues persones han d’invertir desinteressadament 10h per parlar el català en el context que desitgin. La finalitat és aconseguir que els aprenents vagin incorporant el català en les seves activitats quotidianes, però també en les seves relacions socials i laborals, i sobretot que perdin aquella primera por a llançar-ce i parlar el català.

La Biblioteca Can Milans col•labora amb el Centre de Normalització Lingüística des de l’any 2011 i posa a la disposició dels interessats tota la informació i orientació per inscriure’s al programa. Per més informació els interessats poden dirigir-se a la biblioteca Can Milans o bé al telèfon: 937 913 025.

Informació publicada el 29 de gener de 2016Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05