Pancarta 02
Pancarta 07
Pancarta 08
Pancarta 01
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
L´Espai Jove celebra Dijous Gras
Més de trenta nens van participar en els tallers de truita

Dijous Gras a Espai jove

El Dijous Gras ha tingut una acollida especial a l’Espai Jove de Caldes d’Estrac. Durant el matí, entre les 10 i les 12h,  uns vint alumnes de sisè de l’Escola Sagrada Família acompanyats de dos mestres van fer una visita al local amb un objectiu molt clar: aprendre a fer una truita.

Dijous Gras_Espai_JoveL’activitat va ser també el motiu de la presentació de l’Espai Jove entre aquests alumnes que l’any que ve ja podran assistir al centre.

Per la tarda l’activitat a l’Espai Jove va continuar amb un format diferent. En aquesta ocasió, els nois, d’entre 12 i 14 anys, havien de superar-se i oferir les millors truites, ja que el plat guanyador tenia premi. Finalment, tots els participants, una desena de joves, van ser obsequiats amb un sopar cortesia de Soletico. Durant l’activitat els joves cuiners també van rebre un davantal.

Des de l’Àrea de Joventut es vol donar les gràcies als comerços que han col•laborat per fer possible l’activitat: Can Piu, Monsà, Fruites i Verdures Mercè, Peixateria La Xarxa, Carnisseria Anna Solà i Soletico.

Notícies relacionades:

Consulta la programació de Carnestoltes [+]

Caldes ja té "Rei Carnestoltes" [+]

Arriba el concurs de disfresses i comparses [+]

Preparats pel Carnestoltes 2016 [+]

Informació publicada el 5 de febrer de 2016Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05