Ajuntament de
Caldes d'Estrac
Un taller educatiu per a tots els pares que volen ser uns bons guies per als seus fills

2016_Cartell_Hi_ha_mares_i_pares_perfectesL'Àrea d'Educació de l'Ajuntament de Caldes juntament amb la Diputació de Barcelona presenten un taller per als pares i mares que volen aprofundir en la seva tasca educativa. El taller que duu el títol: “Hi ha pares i mares perfectes?” se celebrarà el proper 7 de maig de 10h a 13h a la «Fabriqueta»

"Hi ha pares i mares perfectes?" Les coordinadores del taller i terapeutes: Pura Serena i Bea Casanovas responen a aquesta qüestió amb contundència: no hi ha fórmules màgiques per ser els pares perfectes. Tot i així, expliquen, existeixen eines que poden ajudar a un auto coneixement més gran que a l'hora permetrà entendre les relacions que s'estableixen amb els fills.

D'aquesta manera, durant la sessió educativa s’analitzaran els diferents aspectes que intervenen en la vida familiar com la intel•ligència emocional, el disseny del model familiar, l'art de l'escolta activa i l'empatia, l'autoestima i l'assertivitat. Per fer-ho les coordinadores organitzaran tallers vivencials, dinàmiques de grup i donaran peu a les intervencions personals. Una metodologia innovadora basada en la terapia gestalt, el coaching i la mediació.

Informació publicada el 2 de maig de 2016