Pancarta 07
Pancarta 08
Pancarta 02
Pancarta 01
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
La Fira Animal Natural arriba a la 6a edició
El proper diumenge 26 de juny, a partir de les nou del matí fins al migdia al Parc Joan Maragall


Fira Animal Natural 26 JunyLa Fira Animal Natural organitzada per A.P.U.A.D en col•laboració amb l’Ajuntament de Caldes d’Estrac, celebra la seva sisena edició oferint una jornada plena d’activitats orientades a un únic objectiu: continuar treballant en la conscienciació de la responsabilitat que suposa tenir un animal de companyia.

Aquest any, es calcula que participi un destacat nombre d’entitats i associacions relacionades amb el món de les mascotes que se situaran al Parc de Joan Maragall per oferir informació i apropar els seus productes a tots els assistents.

A més de les parades la fira es complementarà amb un seguit d’activitats, com el taller de pinta cares infantil, on maquilladors experts s’encarregaran de dibuixar en els semblants dels més petits els animals més exòtics; l'espectacle infantil "La història de Bongo", concurs de gossos, una exhibició d'habilitats canines de "El perro verde", un taler de remeis naturals i la desfilada dels gossos en adopció, una primera presa de contacte entre els futurs propietaris i les mascotes. Pels interessats en adoptar, A.P.U.A.D s’encarregarà de gestionar tot el procés.

Els interessats en participar a la fira amb una parada poden contactar amb l'entitat a través l'adreça electrònica angelika.domhan@naturavetal.es o el telèfon: 606271002.

Informació publicada el 2 de maig de 2016Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05