Ajuntament de
Caldes d'Estrac

160511_hotel_colonAquest matí, l'equip de govern de l'Ajuntament de Caldes ha confirmat que l'empresa gestora de l'Hotel Colon, Stel Groc S.A, ha fet efectiu el pagament del deute que tenia amb l'Ajuntament de Caldes per no pagar el canon i el tributs i que gairabé arribava als 700.000 euros. Segons l'equip de govern aquest deute  es va iniciar al 2005 i s'ha anat acumulant fins al dia d'avui.

Segons ha explicat l'alcaldessa, Rosa Pou, han estat tres mesos de converses entre l'actual equip de govern i el propietari de l'hotel Colon, Antoni López Bosch. El propietari havia anunciat que estava pendent de la venta d'una altra propietat que si es duia a terme li permetria finalitzar el deute amb l'Ajuntament.

«El pagament del deute és una passa important que en primer lloc, suposa un alleujament en la tresoreria de l'Ajuntament», ha explicat Pou. Segons l'alcaldessa, el pagament d'aquest deute també permetrà posar al dia una part important dels pagaments als proveïdors.

L'alcaldessa de Caldes també ha volgut deixar clar que el fet de que l'empresa s'hagi posat al dia amb el pagament del deute, «no implica cap canvi en les decisions ja preses en quant a l'hotel». Pou es referia al ple del 25 d'abril en el que es va aprovar extingir la concessió del balneari a la plaça de les barques atorgada a Stel Groc S.A per compliment de termini.

Notícies relacionades:

El Colón paga a Caldes el deute pendent, de 700.000 euros [+]

Informació publicada l'11 de maig de 2016