Pancarta 02
Pancarta 08
Pancarta 01
Pancarta 07
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
L'equip de govern repassa les qüestions més importants de la gestió municipal després dels 100 primers dies al capdavant de l'Ajuntament de Caldes
La sessió informativa, celebrada el passat dissabte 14 de maig, va comptar amb molta participació

160514_100dies_public

El passat dissabte 14 de maig, l'equip de govern de l'Ajuntament de Caldes va oferir una sessió informativa oberta a tothom, per explicar les qüestions més cabdals de la gestió municipal i alguns dels projectes que es posaran en marxa. La xerrada va tenir lloc a les 12h del migdia a la Fabriqueta que de seguida es va emplenar degut a la nombrosa assistència de públic.

160514_100dies_rosaRosa Pou, l'alcaldessa de Caldes, va prendre la paraula per iniciar la sessió on cadascú dels regidors va poder explicar amb detall cada un dels temes més destacats de la seva regidoria, a excepció de Miquel González, regidor d'Urbanisme, que es va incorporar més tard per motius personals.

Pou va explicar en línies generals, la ferma decisió de l’equip de no respondre a les demandes de l’oposició a través de les xarxes per tal de centrar el debat en els canals adequats. Després d’aquesta declaració va introduir alguns dels temes més sensibles, com el recent pagament del deute que l’Hotel Colon tenia amb l’Ajuntament de Caldes i que farà possible, en paraules de l’alcaldessa, “fer net el deute dels proveïdors del 2015”.

160514_100dies_equipmiquelL’Entitat Pública Empresarial Local Caldes XXI (EPEL XXI) i la seva gestió va ser altre dels temes destacats per l’alcaldessa. Segons Pou, l’actual equip de govern s’ha trobat amb una manca important d’informació sobre aquesta empresa per diferents circumstàncies, i per això, després de celebrar un consell, l’equip de govern ha decidit aturar els projectes d’aquesta entitat i encarregar un estudi econòmic i de finançament que permeti avaluar amb claredat quin és el deute i quin retorn real té l’entitat per tal de poder prendre decisions.

En quant a l’educació, l’alcaldessa ha subratllat la ferma voluntat de l’equip de dur a terme les obres de l’Escola Sagrada Família i donar una empenta important a l’Escola Bressol que té pocs alumnes inscrits. En aquest sentit, una de les accions del nou govern ha estat iniciar una col•laboració més estreta entre les tres viles (Llavaneres, Sant Vicenç de Montalt i Caldes d’Estrac) en temes d'ensenyament i educació.

160514_100dies_public_costatLa Fundació Palau i i com fer front a les dificultats econòmiques que està passant, va ser el darrer dels temes tractats per l’alcaldessa. Segons Pou, es tracta d’un centre destacat per Caldes amb un llegat singular. “Estem buscant fórmules per reinventar-la i donar-li un nou impuls”. Una de les possibilitats és aconseguir que la Fundació esdevingui un valor per la comarca, no només per Caldes, i és en aquesta línia que enguany seran 8 els municipis implicats amb el festival del” Poesia i +”, el més emblemàtic de la Fundació.

Pou va concloure amb exposant la voluntat de tot l’equip de continuar treballant per assolir la total transparència informativa i administrativa que ha d’acomplir l’ajuntament.

L'acte públic va durar fins gairebé les 14h després de que els regidors posessin al dia als ciutadans sobre cadascuna de les seves àrees i els assistents formulessin les seves preguntes. Durant aquesta setmana s'aniran publicant les conclusions de cada àrea tal i com es van explicar durant la sessió de manera que aquelles persones que no van poder assistir puguin estar informades.

Informació publicada el 17 de maig de 2016Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05