Pancarta 08
Pancarta 02
Pancarta 01
Pancarta 07
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
Una passa més en la lluita contra el Bullying
L'Àrea d'Educació va portar a terme una sessió dedicada a prevenir l'assetjament escolar amb els alumnes de l'Escola Sagrada Família

160518_bullyingCoincidint amb el Dia Internacional Contra el Bullyng, el passat 2 de maig, l'Àrea d'Educació de l'Ajuntament de Caldes va organitzar una sèrie de dinàmiques educatives destinades a prevenir l'assetjament escolar. Les sessions es van realitzar amb els alumnes de cinquè i sisè de Primària de l'Escola Sagrada Família.

Carola Ballesteros, integradora social, i David Serra, educador social, van ser els encarregats d'introduir als estudiants en qüestions tan fonamentals com els Drets dels Infants. Però més enllà de la part teòrica, el taller buscava implicar a tots els assistents en l'anàlisi de diferents situacions de conflicte imaginades, fent-los reflexionar i treballar per trobar possible solucions.

Tant el professorat de l'Escola Sagrada Família com l'Àrea d'Educació de l'Ajuntament de Caldes han valorat positivament les sessions que es van dur a terme, ja que aquest tipus de maltractament acostuma a silenciar-se i reproduir-se si no es fa una important tasca de prevenció.

Informació publicada el 19 de maig de 2016Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05