Pancarta 02
Pancarta 08
Pancarta 01
Pancarta 07
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
Inici de la temporada de platges 2016
Del 23 de juny a l´11 de setembre

150802_platjabarques.jpg

160620_escales_platjaprop.jpgAmb motiu de l’inici de la temporada de platges la regidoria de Serveis Urbans i Via Pública ha estat treballant perquè tothom pugui gaudir de les platges amb les millors condicions de seguretat i qualitat possibles.

La Creu Roja serà la que cobrirà el servei de salvament i vigilància del 23 de juny fins l’11 de setembre.

També s’ha procedit a l'abalisament del litoral i un canal nàutic amb l’objectiu de demarcar la zona de seguretat. En quant als accessos a la platja, en primer lloc s’han col•locat les passarel•les de fusta i s’han iniciat les obres d’arranjament de les escales que porten a la Platja dels Tres Micos, on està situada una zona lúdica pels infants. Es preveu que les obres finalitzin durant el mes de juliol.

Cal destacar que un cop més, la Platja dels Tres Micos ha aconseguit la bandera blava, un guardó de qualitat que ha obtingut per novè any consecutiu.



Nova APP per consultar l’estat de les platges i la qualitat de l’aigua

160612_platgescat.jpgJa està disponible la nova aplicació per a mòbils PlatgesCat, que s’actualitza diàriament i permet a l’usuari assabantar-se de l’estat actual de l’aigua, les característiques i serveis de la platja i tota mena d’informació i consells.

Informació publicada el 16 de juny de 2016Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05