Ajuntament de
Caldes d'Estrac
El 20 de juny, els joves caldencs que formen part del projecte CREC van exposar les seves obres a la Fabriqueta

160620_crec_grup.

Els vuit joves que aquest any han participat en el projecte CREC (Creixent, creant i creient) van fer escoltar la seva veu aquest 20 de juny a través dels mitjans més creatius, plàstics i actuals amb els quals han estat treballant des del mes d'octubre fins al juny.

160620_crec_rosaLa Fabriqueta va ser l'escenari escollit per exposar les obres dels creadors. A la sala de conferències, tres peces audiovisuals (una sobre el mateix projecte, altre de caire més reflexiu on cada noi expressava les seves inquietuds del present i del futur, i una altra realitzada durant el Nadal i construïda en base als desitjos de cadascú dels participants) s'anaven projectant contínuament perquè tots els assistents les poguessin veure.

L'altre de les sales va acollir diferents poemes igual de reflexius, íntims i rotunds que les peces audiovisuals, acompanyats de fotografies on els joves artistes apareixien retractats en el moment de la creació. Finalment l'exposició s'arrodonia amb la possibilitat de sentir les cançons composades i creades pel mateix grup de joves. Segons Aida, una de les participants de 16 anys i amant de la fotografia, "més enllà del resultat de les obres i dels coneixements apresos, l'experiència ha estat especialment valuosa pel vincle que hem creat entre nosaltres, i per la possibilitat de debatre i conèixer opinions diferents a les nostres, cosa que ens ha obert la nostra forma de veure el món".

Durant l'acte d'inauguració tots els artistes van ser-hi presents, juntament amb Germán Rodríguez, principal coordinador del projecte. Després d'un refrigeri l'alcaldessa de Caldes, Rosa Pou, i la regidora d'Acció Social, Laura Aloy, van lliurar un diploma a cadascú dels participants. Les contundents paraules de Pou: "Creieu en vosaltres mateixos perquè nosaltres sí que ho fem" va posar punt i final a la vetllada.

Els interessats en conèixer els treballs que es van exposar poden fer-ho al blog del projecte Crec

Més informació:

Projecte Crec, què és?

Informació publicada el 30 de juny de 2016