Pancarta 08
Pancarta 07
Pancarta 02
Pancarta 01
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
La caldenca Carla Escrich Solé, del Club Patinatge Artístic Caldes d'Estrac, aconsegueix la medalla de plata en el Campionat d'Espanya Júnior
Un mes intens de preparació i entrenaments diaris van ajudar a Escrich a afrontar el llarg viatge a Gran Canària amb il•lusió i amb la convicció de competir a alt nivell.

Carla_Escrich.jpgEl 15 i 16 de juliol, al complex esportiu de Santa Brigida, Gran Canària va tenir lloc la celebració del XXIV Campionat d’Espanya Júnior.

En un pavelló amb moltíssima calor i amb la tensió del campionat, Carla Escrich va realitzar el Programa Curt amb un parell d'errors fruit també dels nervis que la va portar a ocupar la sisena posició en el primer dia de competició.

Al Programa Llarg del dissabte 16 de juliol, va realitzar un excel•lent ball que li va fer remuntar 4 posicions fins a obtenir el subcampionat d'Espanya, la qual cosa li assegura la seva participació al Campionat d'Europa. A més, la Federació Espanyola Patinatge ha confirmat recentment que Escrich ha estat seleccionda pel Mundial 2016 de Patinatge Artístic en la categoria Júnior que és celebrarà a Novara (Italia).

Des del Club Patinatge Artítstic Caldes d'Estrac s' encoratja a Escrich a seguir treballant amb la mateixa constància i dedicació, ja que seran setmanes de molt treball i preparació per al nou campionat. Igualment, el club vol donar les gràcies a l'equip tècnic del mateix club per acompanyar-la en aquest llarg camí, a l'equip de treball que ha estat al voltant d'Escrich, als socis del club pel seu constant recolzament i a l'Ajuntament de Caldes pel seu suport i per la disposició de les instal•lacions municipals necessàries que han permès ser a tothom partícips d'aquest èxit de la patinadora caldenca Carla Escrich Solé del CPA Caldes de Estrac.

Finalment el club vol deixar constància de l'agraïment que han expressat els pares de la patinadora : "Gràcies per creure i fer realitat aquest fantàstic objectiu"

Informació publicada el 20 de juliol de 2016Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05