Pancarta 08
Pancarta 01
Pancarta 02
Pancarta 07
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme

Cercador avançat
AGENDA
Dijous, 1 de setembre de 2016  -  2/4 de 4 tarda
EXPOSICIÓ “10 ANYS DE VOLUNTARIAT PER LA LLENGUA: UN TAST!”
Exposició produïda per la Direcció General de Política Lingüística

160901_Biblioteca_vxl_tast_definitiu01.jpgLa Biblioteca Can Milans dóna el tret de sortida del programa Voluntariat per la llengua d´enguany amb l´exposició 10 anys de Voluntariat per la llengua: un tast!
Aquest mostra fa visible la riquesa i la diversitat dels participants en el programa destinat a la practica del català a través de la conversa. L´exposició, creada per la Direcció General de Política Lingüística, i gestionada territorialment pel Consorci per a la Normalització Lingüística, presenta de quina manera s´ha estès el programa en els diferents àmbits de la societat.
També ens permet de conèixer la dimensió que ha adquirit territorialment i des del punt de vista humà. Conté dades, testimonis i imatges tant de les activitats que s´ofereixen a qui hi participa com de les parelles lingüístiques que es troben per conversar en català.
L´exposició es podrà visitar de l´1 al 29 de setembre, de dilluns a divendres, de les 15:30 a les 20:30.


Sabeu com funciona el programa?

El programa Voluntariat per la llengua es basa en la creació de parelles lingüístiques formades per un voluntari, que parla català fluidament, i un aprenent, que en té coneixements bàsics i vol adquirir fluïdesa. Es tracta d´invertir desinteressadament tot just 10 hores per parlar, en el context que es vulgui, amb la parella lingüística que més s´adeqüi a les opcions escollides en un full d´inscripció, per practicar l´ús del català i incorporar-lo naturalment a les activitats quotidianes, laborals o de relació social.
La Biblioteca Can Milans col•labora amb el Centre de Normalització Lingüística des de l´any 2011 i posa a la vostra disposició tota la informació i orientació per inscriure´s al programa.
El període d´inscripció és obert fins el mes de desembre i al gener s´inicien les trobades. Veniu a la biblioteca i us en informarem. O bé truqueu al 937 913 025.

Més informació [+]

Lloc: Biblioteca Can Milans
Durada: De l' al 29 de setembre. De dilluns a divendres, de 15:30h a 20:30h.
Organitza: Biblioteca Can Milans i Centre de Normalització Lingüística del Maresme
Tipus d'acte: Exposició
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a TwitterAfegir l'acte al vostre calendari

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05