Pancarta 02
Pancarta 08
Pancarta 01
Pancarta 07
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
Els Grups de Família Al-Anon, un grup de suport per als familiars i amics d'alcohòlics
Al Maresme hi ha tres grups ubicats a Arenys, Cabrera i Pineda

160725_logo_al_anonEls grups de família Al-Anon van començar a l'any 1951 formant una associació de familiars i amics d'alcohòlics que comparteixen la seva experiència, fortalesa i esperança amb la fi de trobar una solució al seu problema comú. Des de l'Associació s'entén l'alcoholisme com una malaltia de la família, i es treballa perquè amb un canvi d'actitud es pugui ajudar a la recuperació.

Al-Anon té un únic propòsit: ajudar als familiars i amics dels alcohòlics i es tracta d'una entitat no professional. No s'ofereix consells ni teràpia als membres i no estan aliats amb cap entitat, organització o institució.

Poden ser membres qualsevol persona que es vegi afectada per la forma de beure d'una altra persona i això inclou familiars, amics, companys de feina, empleats, etc.

Al Maresme hi ha tres grups: el grup d'Arenys (C/Santa Maria, s/n Esglesia dels Caputxins (en front a l'antiga fàbrica Calisay, que es reuneix els dijous a les 20h), el grup de Cabrera (C/ Joan XXIII, 1  C.C Plà D`Avellà, dilluns a les 19h) i el grup Pineda (C/ Montpalau, 6 Parròquia Santa Maria, dimecres a les 20h)
D'altra banda cal destacar que properament, el 17 de setembre a les 19:30h el Grup d'Arenys celebra el seu aniversari amb una xerrada oberta a tothom qui vulgui conèixer l'associació de més aprop.

Més informació:

Informació publicada el 25 de juliol de 2016Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05