Pancarta 01
Pancarta 02
Pancarta 08
Pancarta 07
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
Adjudicades les concessions dels mòduls 3 i 9 del Parc Joan Maragall

Mòdul 3. Parc Joan Maragall
Mòdul 3. Parc Joan Maragall
El ple ordinari de l'Ajuntament de Caldes d'Estrac celebrat el 18 de juliol va aprovar l'adjudicació de les concessions dels mòduls 3 i 9 del parc Joan Maragall.

Mòdul 9. Parc Joan Maragall
Mòdul 9. Parc Joan Maragall

La concessió del Mòdul 3 es va adjudicar a Piccolosso Mar S.L, amb servei polivalent, amb els vots favorables de tots els regidors que composen el ple.  Respecte al Mòdul 9 es va adjudicar a Jorge Gustavo Dragossa, en qualitat de servei bar-restaurant. En aquest cas, l'adjudicació es va aprovar amb els 6 vots favorables d'ERC i del PSC, i l'abstenció de CDC.

Les licitacions pels mòduls 3 i 9 del parc Joan Maragall s'havien convocat el passat 31 de març però es van declarar desertes en no presentar-se cap proposició. Davant d'aquesta situació es va treure una nova licitació que va sortir el 8 de juny, donant més recolzament a l’inversor i acomplint l’objectiu d’obtenir la màxima ocupació del parc així com ampliar l’oferta gastronòmica, tal i com va explicar Miquel González, regidor d’Urbanisme, en el moment de treure la nova convocatòria.

Informació publicada el 25 de juliol de 2016Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05