Turisme
NOTíCIES
Conclou la setena edició del Torneig Juvenil de Tennis Taula a la Fresca
Una bona colla de joves va participar i es van disputar més de 50 partits

El passat 23 de juliol, l'Espai Jove va sortir al carrer per organitzar el que ha estat la setena edició del Campionat Juvenil de Tennis Taula al Parc Joan Maragal permetent que tothom qui volgués pogués seguir els partits en directe.

160723_tennis_taula_migAmb un bon nombre de participants, entre les 17h i les 20h  es van disputar més de 50 partits i els guanyadors van ser:  Roger Vives (primer classificat), Sergi Vives (segon classificat) i Joel Font San Agustín (tercer classificat). Gràcies a la col•laboració amb la Quadra del Mar, el primer classificat va obtenir un sopar complert (entrepà, beguda i patates), el segon classificat un sopar senzill (entrepà i beguda) i el tercer classificat una beguda.

Des de l´Àrea de Joventut de l´Ajuntament de Caldes d´Estrac es valora positivament l’activitat, ja que, a més de la competició, el torneig de tennis taula ha permés potenciar la implicació dels joves en una activitat que els aporta hàbits saludables, promocionant l’esport i la salut.

L´activitat es va organitzar des de l'Àrea de Joventut de l'Ajuntament de Caldes amb la  col•laboració i suport de la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona.

Informació publicada el 27 de juliol de 2016Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter