Pancarta 08
Pancarta 01
Pancarta 02
Pancarta 07
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
Martí Ceballos presenta “L´emoció del color”
L´exposició s´inaugurarà el dilluns 1 d´agost a les 19h a la Fabriqueta

160801_cartell_ceballos_w.jpg“L’emoció del color”  és una mostra de l’obra pictòrica de Martí Ceballos, pintor reconegut que des de molt jove es va iniciar a l’ofici de la pintura  realitzant els seus estudis de disseny gràfic i dibuix a l’Escola de la Massana de Barcelona i esdevenint membre del Cercle Artístic de Sant Lluc.

La majoria dels quadres s’inspiren en la naturalesa, tot i que la figura, i en especial el rostre femení, adquireixen especial protagonisme. Una pintura no convencional que cerca la manera d’expressar les emocions a través del color i el moviment de cada superfície.

Martí Ceballos es declara un apassionat de les primeres avantguardes del segle XX, sobretot del fauvisme i l’expressionisme alemany, “camins eclipsats en part per l'abstracció i posteriorment l'art conceptual” tal i com el mateix Ceballos explica,” i on l’autor ha volgut endinsar-se per trobar el seu propi camí personal creant una obra totalment original.

La inauguració es celebrarà el proper dilluns 1 d’agost a les 19 h a la Fabriqueta, i es podrà visitar fins el 15 d’agost, els dilluns de 18h a 21h, i de dimarts a diumenges d'11h a 14h i de 18h a 21h.

Més informació:

Martí Ceballos [+] 

L’emoció del color [+]

Entrevista amb Martí Ceballos:

Informació publicada el 28 de juliol de 2016Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05