Pancarta 07
Pancarta 01
Pancarta 08
Pancarta 02
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
Espectacular nit de jazz al Parc Can Muntanyà
La trobada de jazz organitzada per l´Associació Cultural Camí Ral 39 verdura i Cultura va destacar per l´excel•lent interpretació dels músics.

160723_jazz_jam_w.jpg

160723_jazz_blay_wMés de 170 persones es van aplegar el dissabte 23 de juliol per gaudir d’una nit a ritme de jazz amb músics tan destacats com Carles Benavent, Jordi Bonell i Roger Blàvia.

160723_jazz_jamPep Blay, escriptor i crític de música, va exercir com a mestre de cerimònia introduint cada grup i el recorregut professional dels músics que hi van participar.

160723_jazz_micheleLa jam session protagonitzada per músics locals va ser l’encarregada d’obrir la nit. En aquesta primera comesa, Alberto Bendicho (saxo), Publio Delgado (guitarra), Joan Turró (guitarra), Xavier González (Baix) i Cristobal Mora (bateria) van fer la millor de les introduccions a la nit que tot just començava i on van ser convidats a participar dos joves músics: Gerard Chumilla (saxo tenor) i Mateo d’Amico (saxo alt) que van sorprendre al públic assistent per la qualitat de les seves interpretacions.

160723_jazz_benaventeLa vetllada va continuar amb el quartet format per Michele Faber (pianista), Riner Scivally (guitarrista), Xavier Castillo (contrabaix) i Enric Heredia (bateria). La formació va oferir temes tan desitjats com Jeanine, Algo que pasó o Here we go again, demostrant un cop més una gran qualitat tècnica, i un domini total de l’escena.

Finalment, un dels grups més esperats de la nit: el trio format per Carles Benavent (baix), Jordi Bonell (guitarra) i Roger Blàvia (percussió i bateria), que van iniciar el seu recital amb “Blues stories y unos tanguillos” com ells mateixos van anunciar. Amb un públic totalment entregat, aquesta darrera formació va oferir un bis amb el que van consolidar una nit memorable.

El càtering i l’ entorn privilegiat del parc van acabar d’arrodonir la vetllada
A partir de les 20h i durant tota la nit, el públic va poder gaudir d’un càtering complert organitzat amb els deliciosos plats del Soletico, el vi del Club del Ceps d’Arenys de Mar, i la cervesa artesanal de Camí Ral 39 Verdura i Cultura.

En aquest sentit l’Associació  Cultural Camí Ral 39 Verdura i Cultura principal organitzadora de l'esdeveniment ha fet una valoració positiva de tota la vetllada tant pel que fa a la qualitat dels concerts com de l'assistència i ha agraït la col•laboració de l’Ajuntament de Caldes d’Estrac, així com dels patrocinadors: Soletico, Club de Ceps, la Tasqueta i Wanted Creativity que van fer possible la trobada.

Informació publicada el 28 de juliol de 2016Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05