Pancarta 08
Pancarta 02
Pancarta 07
Pancarta 01
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
Caldes s´implica amb la festa a la platja de l´ANC
Diumenge 21 d´agost a les 11h es va iniciar la marxa a peu des de Caldes fins a Arenys de Mar

160721_marxaapeuANC_fotogrup

Més de 250 persones de tot el Maresme van participar de l’esdeveniment organitzat per l’ANC a Arenys de Mar que tenia com a objectiu gravar un videoclip per promocionar els actes de l’11 de setembre.

160820_ancDes de Caldes d’Estrac es va organitzar una marxa a peu fins a Arenys de Mar que va comptar amb la presència de l’alcaldessa de Caldes, Rosa Pou, i el regidor de cultura, David Salvà. La caminada es va iniciar a les 11 del matí al Parc Joan Maragall i a ella es van unir persones del Masnou, Premià de Mar, Sant Andreu de Llavaneres i Sant Vicenç de Montalt. Els timbalers de Mataró van acompanyar al grup amenitzant tota la marxa fins arribar a Arenys de Mar.

La Plaça de les Palmeres va ser el lloc escollit per fer una concentració on  es van anar incorporant tots els participants que es van desplaçar per terra (amb marxes a peu com la de Caldes, però també pedalades i cotxes), mar (velers i patins catalans) i fins i tot aire (avionetes i estels). A les 12h, com estava previst es va iniciar la gravació del videoclip i a continuació es van realitzar els parlaments oficials de Jordi Sánchez, president de l’ANC, i dels alcaldes i alcaldesses del Maresme implicats. L’acte també va comptar amb la participació de Toni Albà.
Per la tarda  les activitats van continuar amb una paella, tallers i inflables pels infants. Les havaneres i el ron cremat van tancar una jornada marcada per l’entesa, la complicitat i el bon ambient creat per tots els participants.

Informació publicada el 25 d'agost de 2016Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05