Ajuntament de
Caldes d'Estrac
Es celebrarà el proper 31 d´agost a les 12h al Parc Muntanyà

160831_portesobertes_fentcaminsDesprés de tres mesos aprenent i treballant en la millora del Parc Muntanyà, ha arribat el moment de que els joves participants en el projecte “Fent Camins” mostrin els resultats. És per això que el proper 31 d’agost a les 12h, coincidint amb el darrer dia del curs, es durà a terme una Jornada de Portes Obertes al mateix parc on tothom està convidat a participar.

Durant la trobada es realitzarà una visita guiada pel Parc Muntanyà, de manera que els assistents puguin conèixer tots els camins i espais recuperats que a partir d’ara els permetran gaudir de la natura que ofereix aquest entorn, passejar i viure de més a prop el Parc Muntanyà.

La jornada finalitzarà a la caseta de fusta amb un petit refrigeri-piscolabis en reconeixement a la tasca feta pels joves que han participat en el projecte on han pogut desenvolupar les seves habilitats com a jardiners sota la direcció d’Àngel Campeny, mestre del curs i enginyer agrònom.

“Fent Camins” és un programa que es va iniciar a l’abril del 2014 amb el suport de la Diputació i de la Generalitat de Catalunya, amb un objectiu: el foment de l'ocupació entre els joves i la potenciació del parc Can Muntanyà. Es tracta doncs de la tercera edició que s’ha realitzat amb èxit i que, com els anys anteriors, acabarà amb la contractació d’un dels joves durant un període de 3 mesos.

Informació publicada el 29 d'agost de 2016