Pancarta 02
Pancarta 08
Pancarta 01
Pancarta 07
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
L'Ajuntament de Caldes d´Estrac agraeix la implicació de les entitats i de tots els veïns i veïnes per fer possible un cop més la Festa Major

160901_cartell_festa_majorAquests darrers dies Caldes d’Estrac ha tornat a celebrar la Festa Major amb tot tipus d’activitats pensades perquè tothom en pogués gaudir plenament.

Però ha estat gràcies a l’esforç incondicional de les entitats de Caldes que aquesta festa ha estat possible i per això cal posar en vàlua la seva col•laboració.

Agrair també de forma especial a l’equip de treballadors de la brigada municipal. Gràcies al desenvolupament de les seves tasques hem tingut  condicionats tots els espais on s’han fet els actes. En aquest sentit també cal mencionar els cossos de seguretat que han vetllat perquè totes les activitats es desenvolupessin amb normalitat.

I finalment volem agrair la participació de tots els veïns i veïnes de Caldes i d’altres localitats ja que gràcies a la seva participació han fet possible la festa, però sobretot han fet possible una festa marcada pel respecte, el bon ambient i el gaudi.

Informació publicada el 13 de setembre de 2016Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05