Pancarta 01
Pancarta 02
Pancarta 08
Pancarta 07
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
Un curs nou per estrenar
Els centres d´educació acullen els nous alumnes amb il•lusió i empenta

160912_inicicurs_porta


160912_incicurs_bressolTot i que aquest dilluns s’han incorporat la majoria dels alumnes, com ja és habitual els més petits van començar el seu període d’adaptació uns dies abans i és per això que l’Escola Bressol Municipal va obrir les portes el 6, 7 i 9 de setembre. Segons la directora, Remei Monge aquest any han començat amb forta empenta ja que tenen 22 inscripcions, moltes més que l’any passat per aquestes dates: vuit infants a la classe mixta de quatre mesos a dos anys,  i 14 l’altre classe també mixta que arriba als tres anys

160912_inicicurs_patiA l’Escola Sagrada Família, son 183 els nens que s’han matriculat per fer el curs escolar 2016-2017. D’aquests, 49 pertanyen al cicle infantil i 134 a primària. Després d’esperar impacients a les portes de l’Escola, tots els alumnes s’han assegut al pati amb els pares on la directora, Natalia Millán, els ha encoratjat a aprendre cada dia tot recordant les paraules de l’entranyable personatge Professor Ralla. Aquest primer dia ha estat especial i una de les activitats destacades ha sigut la de pintar el mur de l’entrada a l’escola amb motius que recordessin la felicitat.

160912_inicicurs_mura

Segons Millán, aquest curs “L'escola vol que els nens i les nenes de Caldes d'Estrac se sentin orgullosos de la seva escola. Per tant, treballem conjuntament amb l'ajuntament, les entitats del poble i les famílies per tal de vetllar pel benestar dels nens i les nenes i de tenir una escola de qualitat.”, entre les demandes per assolir aquest nivell la directora posa de relleu la necessitat d’aconseguir que la vetlladora tingui més hores setmanals. Actualment només en té 12h i resulten insuficients per cobrir les necessitats dels nens amb dictamen.

150914_INS_Esteve_albertA l’INS de Sant Vicenç la sorpresa ha estat l’augment d’alumnes matriculats. Actualment són uns 460 tot i que encara es formalitzaran algunes inscripcions durant la setmana. Segons el director, Enric Torres, s’ha augmentat el nombre d’alumnes en un 10% aproximadament i això ha fet que s’incrementés un grup de batxillerat i un altre de 4t d’ESO.

Informació publicada el 13 de setembre de 2016Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05