Ajuntament de
Caldes d'Estrac
Els primers corredors arribaran al municipi sobre les 9:45h

151004_logo_ironmanAquest diumenge 2 d'octubre es celebra la prova esportiva de l'Ironman Barcelona i afectarà al trànsit a la carretera N-II, entre Calella i Montgat, que quedarà tallada a la circulació des de les 7.30 h fins les 18:00h, aproximadament.

Es tallarà el trànsit a l’ N-II entre les poblacions de Calella (punt quilomètric 669) i Montgat (punt quilomètric 632)

D’altra banda, per evitar que els vehicles que circulin per la C-32 o autopista del Maresme s’incorporin al tram de la N-II afectat per la prova esportiva, també es restringiran aquestes sortides:

  • Es restringirà la sortida de Mataró Nord de l’autopista del Maresme o C-32, al punt quilomètric 104, en sentit Girona.
  • Es restringirà la sortida de Cabrera de l’autopista del Maresme o C-32, al punt quilomètric 97, en sentit Barcelona
  • Es tallarà la sortida de Cabrera de l’autopista del Maresme o C-32, al punt quilomètric 95, en sentit Girona

En l’edició d’enguany, la prova també afectarà la calçada en sentit Mataró de la C-60. En aquesta via el trànsit es tallarà des d’Argentona (a 1 km aproximadament de la sortida del Túnel de Parpers) fins a l’enllaç amb la C-32. El trànsit es desviarà per la sortida 4 de la C-60 (Òrrius, Dosrius) cap a la carretera C-1415c.  La circulació, en direcció contrària - Mataró-Granollers - no es veurà afectada per l’Ironman.
Tal i com s'ha fet en edicions anteriors, serà lliure de peatge per als conductors que, mentre duri el tall a la carretera, s'incorporin a l'autopista per algun dels accessos del tram afectat.

La Policia Local de Caldes atendrà qualsevol consulta al respecte en el telèfon 629 359 359. D’altra banda les afectacions viàries del triatló Ironman Barcelona es podran consultar a través del 012, del Twitter de l’SCT @transit i el web de Servei Català de Trànsit.

Més informació [+] 

Informació publicada el 30 de setembre de 2016