Pancarta 02
Pancarta 08
Pancarta 01
Pancarta 07
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
Arenys de Mar, Arenys de Munt i Caldes d´Estrac participen a l´aplec a l'ermita de la Mare de Déu del Remei
La missa concelebrada i les sardanes van ser les activitats principals de la trobada

161009_aplecfotogeneral

161010_aplecremei161010_aplecremeivergeJa han passat 14 anys des de que al 2002 es reprengués la tradició de celebrar un aplec a l'ermita de la Mare de Déu del Remei. En aquesta ocasió la trobada va començar amb la vetlla dels joves d'Arenys de Mar i d'Arenys de Munt acompanyats dels caputxins que van arribar caminant el 8 d'octubre al vespre a l'ermita.

El 9 d'octubre veïns d'Arenys de Mar, Arenys de Munt i Caldes d'Estrac van sortir caminant cadascú des de la seva població i es van unir a l'ermita de la Mare de Déu del Remei. L'historiador Gaspar Casals va ser l'encarregat d'obrir l'acte tot explicant la història de l'ermita. A continuació la violinista Marina Serra va obsequiar als assistents amb la interpretació de «l'Ave Maria» del compositor Schubert i tot seguit va començar la missa oficiada pel bisbe emèrit de Perú Joan Gudayol, concelebrada amb el caputxí, el pare Magí i acompanyada per les veus dels joves.

Després de la celebració eucarística, es va repartir un punt de llibre a tots els participants i la ballada de sardanes amb la cobla Premià va tancar l'aplec que va comptar amb la presència de l’alcalde d’Arenys de Munt, Joan Rabassada, l’alcaldessa d’Arenys de Mar, Annabel Moreno, i el regidor de Cultura de l’Ajuntament de Caldes d’Estrac, David Salvà.

Informació publicada l'11 d'octubre de 2016Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05