Pancarta 07
Pancarta 02
Pancarta 08
Pancarta 01
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
Els joves prenen la iniciativa
L'assemblea oberta celebrada el 8 d'octubre posa de manifest les diferents inquietuds i propostes dels joves de cara al curs 2016/2017

2016.09.24___Assemblea_oberta_8_octubre.jpgLa creació d'una entitat que representi als joves va ser una de les propostes més valorades durant l'Assemblea Oberta per als joves que es va celebrar el passat 8 de setembre i que tenia com a objectiu donar veu als nois i noies de Caldes perquè puguin expressar les seves inquietuds tot fomentant la seva participació en els esdeveniments de la vila.

161008_assemblea.jpgAmb la creació d'aquesta entitat o Consell de Joves l'objectiu és el de realitzar activitats per als joves com festes, xerrades, excursions, etc. així com potenciar el diàleg i el contacte entre aquesta nova associació i la resta d'entitats del poble de manera que es crei una xarxa comunicativa de la que els joves en formin part.

Altre dels temes debatuts durant la reunió va ser la Festa Major i les possibilitats d'implicar-se amb ella tal i com ja es va fer a la darrera edició amb la organització de la «Barrakaldes» (la nit jove alternativa que promovia l'oci saludable amb una barra de còctels sense alcohol), o amb noves activitats per al públic infantil i juvenil . També es van posar sobre la taula algunes idees que podrien dur-se a terme durant la propera Festa Major d'Hivern, especialment a l´anomenada nit jove.

No van mancar tampoc propostes per l'Espai Jove, com la celebració de festes populars, la organització de competicions juvenils esportives com l'skate, la promoció de xerrades i tallers sobre temes d'actualitat o l'adquisició de nous materials.

Després d'aquesta primera posada en comú, els participants continuaran reunint-se per treballar en les diferents línies fins acabar de definir les propostes i convertir-les en una realitat.

Informació publicada el 18 d'octubre de 2016Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05