Pancarta 07
Pancarta 08
Pancarta 01
Pancarta 02
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme

Cercador avançat
AGENDA
Dimarts, 8 de novembre de 2016  -  2/4 de 8 tarda
Inauguració exposició ‘Frederic Mompou. Música callada´ de Jean-Jacques Laigre.
Del 8 de novembre al 15 de gener

20161108_FundacioPalau_musicaSón obres inspirades en la peça: “La Música Callada” del music Frederic Mompou amb
text d´Adolf Pla en el que es planteja temes com la interpretació, la recreació i la singuralitat de l'acte creatiu.

Artista:

Jean-jacques Laigre va néixer l´any 1943 a París. Actualment viu i treballa entre Luxemburg i Barcelona.  En Jean-Jacques va arribar a Barcelona l´any 1982 i entre el anys 83 i 88 va ser assistent d´en Ràfols-Casamada a l´Escola Eina. Experiència que ell sempre remarca així com el fet d´haver conegut a Maria Girona.

Crea a través de tres punts d´interès: l´art monumental, col·labora fent dissenys escenogràfics amb companyies de de dansa contemporània, el gravat i l´edició, participant en revistes literàries o d´arts plàstiques,  (“Controrde”, “ontrapunt”, “Estuaires”…) i la pedagogia col·laborant en diversos seminaris a França. Des del 1970, exposa regularment a París, Basel, Köln, Montpellier i Luxemburg.

A Catalunya ha exposat a La Fundació Palau i a l´Institut Francès. L´exposició es va poder veure a la Fundació Palau l´any 2004. Segueix en actiu i d´aquest any per exemple són el disseny que ha fet per la 9ena edició de la primavera poètica que organitza el centre català de Luxemburg i tot just acaba de finalitzar la sèrie: La música callada d´en Mompou.

Activitats paral·leles programades:

-Dijous 29 de desembre: Concert de piano de Sira Hernández amb la interpretació del llibre sencer de La Música Callada de Frederic Mompou.

-Diumenge 15 de gener: Taller per a famílies “El punt, la línia i la taca”.A càrrec de Mireia Còrdoba.

Per a gaudir de les creacions de l´artista Jean Jacques Laigre, inspirades en la peça musical “La música callada” de Frederic Mompou, proposem una activitat familiar. Un joc a dues o quatre mans, amb punts, línies i taques sobre paper. Farem servir l´aquarel·la i altres aiguades, i les transformarem. Aprofitarem el “traç trencat” del nen i la “mà trencada” de l´adult per afegir alguns petits retalls de paper triat per la textura, fixant-nos en les formes suggerents per donar-li un petit toc de collage a la nostra obra.

Col·laboradors:
Fundació Frederic Mompou

Lloc: Fundació Palau
Organitza: Fundació Palau
Preu: Gratuït
Tipus d'acte: Exposició
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a TwitterAfegir l'acte al vostre calendari

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05