Pancarta 01
Pancarta 08
Pancarta 02
Pancarta 07
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
Primeres passes de la colla infantil dels Diables d'Estrac
Aquest diumenge la Colla de Diables d'Estrac ha celebrat una jornada de formació per a tots els seus membres

161127_collainfantildiables_grupsenser

161127_collainfantildiables_esquenesEl 2017 és un any emblemàtic per a la Colla de Diables d'Estrac que arriba al 20è aniversari i ja s'ensuma que una commemoració com aquesta no passarà indiferent. Per això durant aquests mesos, els membres de la colla han estat treballant força en la reforma i millora del seu local, l'antic escorxador.

161127_collainfantildiables_diploma161127_collainfantildiables_metruPerò aquesta només és una de les iniciatives que estan duent a terme els veterans de l'entitat. En aquests 20 anys el grup ha crescut i s'ha ampliat i és el moment de plantejar-se de formar a una generació nova. Un planter que segueixi les passes dels Diables d'Estrac. Amb aquesta idea, aquest 27 de novembre, la colla va reunir als més joves del grup i va encarregar a Júlia Puig, membre dels diables, que introduís als infants en el món de les bèsties i el foc. Puig va explicar als joves els conceptes imprescindibles que formen part del correfoc, així com les mesures de seguretat que s'han de seguir.

D'altra banda, durant el diumenge també es va impartir el curs per a l'obtenció del CRE (Consumidor Reconegut com Expert) que els participants, majors de 18 anys, van assolir amb èxit. Àngel Maculet, cap de Colla, i el regidor de Cultura, David Salvà, van ser els encarregats de repartir els diplomes.

La jornada va finalitzar amb un dinar de germanor al mateix local dels Diables d'Estrac, que van aprofitar per agafar forces de cara al dissabte 10 de desembre on desplegaran els exèrcits del Drac Astharoth per oferir el millor dels correfocs emmarcat en la Festa Major petita de Caldes d'Estrac. Seran les primeres passes de la colla infantil dels Diables d'Estrac.

Informació publicada el 29 de novembre de 2016Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05