Pancarta 08
Pancarta 01
Pancarta 07
Pancarta 02
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
L'exposició “Sensacions” de Lydia Duran i Marta Tomàs ja es pot veure a la Fabriqueta
La inauguració es va celebrar el 4 de desembre a les 12h i es podrà visitar fins l´11 de desembre, de les 11h a les 13:30h i de 17h a 19:30h, tots els dies.

161204_sensacions_fabriqueta.jpg

Marines, paisatges exòtics i vistes de Caldes d’Estrac, són els motius protagonistes de la mostra de pintura “Sensacions” que reuneix el treball de dues pintores novells: Lydia Duran i Marta Tomàs .

L’exposició es va inaugurar el 4 de desembre a les 12h a la Fabriqueta. Joan Baró, primer tinent d’alcalde,  va obrir l’acte introduint als espectadors en el món de les autores que entenen la pintura com una manera d'expressar les seves inquietuds.

161204_sensacions_quadres.jpgLydia Duran, impulsora d'aquesta iniciativa va iniciar-se en el món de la pintura fa 6 anys quan se li va declarar una malaltia crònica, d'aquesta manera pintar es va convertir per a ella en una experiència vital que ha anat desenvolupant i contagiant. Va ser així com va transmetre aquest desig per la pintura a la Marta Tomàs.

Finalitzat l’acte, Duran i Tomàs van lliurar van obsequiar a l’Ajuntament de Caldes d’Estrac amb dues obres:  “Els grocs de la Toscana”, de Duran, i “El molí”, de Tomàs que passaran a formar part de l’arxiu del municipi.

Informació publicada el 5 de desembre de 2016Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05