Pancarta 08
Pancarta 01
Pancarta 02
Pancarta 07
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
Sensibilització i impuls a la recerca sobre l'Ictus i les lesions medul•lars
La regidoria de Salut s'adhereix als actes solidaris amb la Marató de TV3 i anima a tothom a participar

ictus.jpgL'Ictus és una de les malalties més letals del món, i a Catalunya és la primera causa de mort en les dones i la tercera en els homes. D'altra banda, les lesions medul•lars i cerebrals, que són les causades per un cop fort al crani o a la columna vertebral com a conseqüència d'un accident, condicionen del tot la vida d'una persona. En ambdós casos encara queda molt per investigar i per esbrinar quina és la cura.

És per això que durant la Festa Major petita, Caldes d'Estrac vol solidaritzar-se amb la Marató de TV3 que aquest any té com a objectiu donar un impuls econòmic a la recerca sobre l'Ictus i les lesions medul•lars amb diverses activitats com la conferència organitzada per la Biblioteca de Can Milans el passat 18 de novembre.

El 17 de desembre, l'ANC posa en marxa “Els encants per la Marató”, un mercat de segona mà on tots els beneficis aniran destinats a la Marató, el mateix dissabte 17 de desembre per la tarda, farà l'actuació el Cor Carlit Gospel, organitzada per Amics del Teatre, que tindrà lloc a la Parròquia de Santa Maria. Les entrades, que aniran destinades a aquesta causa solidària, costen 5 euros i ja es poden adquirir a Miscel•lània (Camí Ral, 23). A més , fins els 16 de desembre, la biblioteca disposarà d'una guardiola on els usuaris podran fer la seva aportació econòmica. Si aquesta és de 2 euros, us regalaran un llibre que podreu triar lliurement.

Més informació:

La Marató de TV3 [+]


L'Ictus i les lesions medul•lars [+]

Informació publicada el 16 de desembre de 2016Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05