Pancarta 02
Pancarta 07
Pancarta 08
Pancarta 01
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
Aprovada la verificació del text de la Modificació puntual del Pla General d'Ordenació Urbana
L'Ajuntament va convocar un ple extraordinari i urgent seguint l'agenda de la Comissió Territorial d'Urbanisme de Barcelona amb l'objectiu de no deixar paralitzat durant un mes el PGOU de Caldes

170109_Ple_w.jpgDesprés de que el passat 28 de novembre el ple aprovés de forma provisional la modificació de l'article 23 de les normes urbanístiques pel que fa a les definicions dels usos segons la funció urbanística, la Comissió Territorial d'Urbanisme de Barcelona va aprovar-la definitivament el 15 de desembre durant la celebració de la seva junta i va demanar tres esmenes puntuals sobre la nomenclatura emprada en el document.

Realitzades aquestes esmenes, l'Ajuntament va convocar un ple extraordinari i urgent per verificar que aquestes esmenes de nomenclatura s'han fet tal i com demanava la Generalitat.

Segons el regidor d'Urbanisme, Miquel González, la urgència de fer aquesta verificació ve marcada per l'agenda territorial. De no haver-se fet durant la sessió plenària d’ahir s’ endarreriria un tràmit merament burocràtic durant un mes, amb les conseqüències que suposa tenir el PGOU paralitzat.

La urgència del ple, així com la verificació es van aprovar amb els vots a favor d'ERC i del PSC i els vots en contra del grup municipal de Convergents que van mostrar el seu desacord amb tot el procés al•legant la manca de participació ciutadana.

Notícies relacionades:

L'equip de govern ERC/PSC fa l´urbanisme més proper [+]

Aprovació inicial de la modificació puntual del Pla General d'Ordenació Urbana de Caldes [+]

Informació publicada el 10 de gener de 2017Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05