Pancarta 07
Pancarta 02
Pancarta 08
Pancarta 01
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
“Plou, neva, pinta”: Una exposició que trenca amb els límits tradicionals de la pintura
La Fundació Palau de Caldes d´Estrac serà el primer equipament on es podrà visitar l´exposició que s'inaugura aquest 21 de gener i es podrà visitar fins al 2 d'abril.

170123_Fundacio_Palau_plou_neva_pintaUn objecte, una fotografia, o un algun dels més moderns dispositius digitals poden donar origen a una obra d'art. Aquest és el concepte de l'anomenada «pintura expandida» que es presenta a la mostra itinerant « Plou, neva, pinta».
La Fundació Palau serà la primera seu de la mostra que s'inaugurarà aquest 21 de gener a les 12h i comptarà amb la presència del subdirector general de Promoció Cultural, Toni Cabré; el primer tinent d’alcalde de Caldes d’Estrac, Joan Baró; el regidor de Cultura de Caldes d'Estrac, David Salvà; la directora del Centre d'Art la Panera, Cèlia del Diego; el president de la Fundació Palau, Joan Noves i la directora de la Fundació Palau, Maria Choya.
La mostra, emmarcada en l’edició 2017-2018 del Programa d’exposicions itinerants del Departament de Cultura, reuneix les obres dels artistes Ignasi Aballí, Salvador Alibau, Daniel García Andujar, Miquel Mont, Ignacio Uriarte i Perejaume.

Gaudir de l'art en família, les propostes de la Fundació Palau
Amb motiu de l'exposició «Plou, Neva, Pinta» la Fundació Palau durà a terme tot tipus d'activitats adreçades tant al públic general com a les famílies. En el marc de les activitats familiars, el diumenge 5 de febrer tindrà lloc l’activitat «Pintem sense pintar!», el diumenge 5 de març tindrà lloc el taller «Avis i néts. Junts sí que pintem» i el diumenge 2 d’abril tindrà lloc l’activitat «Rain, Snow, Paints». En el marc de les activitats adreçades al públic general, els dissabtes 18 i 25 de febrer es realitzarà l’activitat «Vuit artistes per entendre l’art contemporani.»

Informació publicada el 18 de gener de 2017Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05