Pancarta 01
Pancarta 08
Pancarta 07
Pancarta 02
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
Voluntaris per la llegua
Dijous 19 de gener, presentem les parelles lingüístiques a la biblioteca Can Milans

170119_cartell_presentaciA__volunt_2017__Modalitat_compatibilitat_.jpgTorna el programa de voluntariat per la llengua que organitza la biblioteca Can Milans en col•laboració amb el Centre de Normalització Lingüística: un programa engrescador que fa de pont entre les diferents persones que estimen la llengua catalana. Aquest 19 de gener es farà la presentació de les parelles lingüístiques que participaran durant aquest 2017.

Com funciona el programa? Es tracta de crear parelles lingüístiques, formades per un voluntari que parli el català de forma fluïda, i un aprenent. A partir d’aquí les dues persones han d’invertir desinteressadament 10h per parlar el català en el context que desitgin. La finalitat és aconseguir que els aprenents vagin incorporant el català en les seves activitats quotidianes, però també en les seves relacions socials i laborals, i sobretot que perdin aquella primera por a llançar-ce i parlar el català.

La Biblioteca Can Milans col•labora amb el Centre de Normalització Lingüística des de l’any 2010 i posa a la disposició dels interessats tota la informació i orientació per inscriure’s al programa. Per més informació els interessats poden dirigir-se a la biblioteca Can Milans o bé al telèfon: 937 913 025

Notícies relacionades


Noves paraules per la Hikmat [+]

Informació publicada el 18 de gener de 2017Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05