Pancarta 11
Pancarta 04
Pancarta 06
Pancarta 10
Pancarta 03
Pancarta 01
Pancarta 02
Pancarta 05
Pancarta 09
Pancarta 08
Pancarta 07
Pancarta 12
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTÍCIES
Sis anys compartint lectures a la biblioteca
“Demian” de Hermann Hesse ha estat el darrer repte per al cercle de lectors de Caldes

170211_Biblioteca_clublectura__4_.jpg

“Hi havia una vegada”, aquesta podria ser la frase māgica que uneix a aquest grup de lectors que es reuneixen a la Biblioteca Can Milans per compartir lectures i experičncies. La darrera trobada ha estat aquest dissabte i el llibre escollit ha estat ĢDemianģ de Hermann Hesse. El proper diumenge, 19 de febrer, el Club de Lectura farā una sortida al Sant Paciā Teatre de Sant Andreu a veure l'obra ĢBarcelonaģ dirigida per Josep Puga després d'haver llegit el llibre de Pere Riera.

Segons Tamara Alfaro, Directora de la Biblioteca de Can Milans, el Club de Lectura es va inaugurar amb el llibre “El Silenci dels Telers” d’Assumpta Montellā i des de llavors les trobades s’han anat organitzant cada dos mesos.

Actualment, a més de les reunions i tertúlies entre els 15 lectors que conformen el grup, la biblioteca duu a terme altres activitats relacionades com les rutes literāries, per exemple la visita a la Colōnia Vidal que es va realitzar al juliol del 2014, o la trobada anual amb els altres clubs de lectura del Maresme.

El plat fort sens dubte és el que es coneix com “Lletres en viu” que es realitza a través de la Instituciķ de Lletres Catalanes i que connecta els lectors amb els seus escriptors favorits, en una trobada amb l’autor que dķna peu al diāleg i a les reflexions sobre les seves obres.

Aquest any, el convidat serā l’escriptor Jaume Cabré, guanyador de nombrosos premis amb obres tan conegudes com “Jo Confesso” que visitarā Caldes d'Estrac al mes d'octubre.

Informaciķ publicada el 13 de febrer de 2017Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaįa de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05