Pancarta 08
Pancarta 01
Pancarta 05
Pancarta 03
Pancarta 12
Pancarta 04
Pancarta 10
Pancarta 06
Pancarta 09
Pancarta 11
Pancarta 07
Pancarta 02
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTÍCIES
Primera reuniķ per estudiar la possibilitat d'associar les policies locals dels ajuntaments d'Arenys de Mar, Arenys de Munt, Caldes d'Estrac, Sant Andreu de Llavaneres, i Sant Vicenį de Montalt

150217_reuniopolicialocal_grup

150217_reuniopolicialocalCaldes d'Estrac ha acollit una primera reuniķ per estudiar la possibilitat d'associar les policies locals dels Ajuntaments d'Arenys de Mar, Arenys de Munt, Caldes d'Estrac, Sant Andreu de Llavaneres i Sant Vicenį de Montalt.

La reuniķ s'ha celebrat avui a l'equipament de La Fabriqueta i ha comptat amb la presčncia de representants municipals de tots els ajuntaments implicats juntament amb els caps de la Policia Local de cada municipi.

Rosa Pou, alcaldessa de Caldes i Joan Barķ, regidor de Seguretat de Caldes d'Estrac, han iniciat la reuniķ posant damunt la taula la proposta de col•laboraciķ a l'hora d'oferir un servei de Policia Local.

Joan Sánchez, cap de Policia Local de Caldes d'Estrac ha exposat els punts a tractar sobre el possible projecte de futur, posant com exemple altres municipis com Canet de Mar, Sant Pol de Mar i Calella que han format una associaciķ des de la que presenten un servei de policia conjunt.

L'exposiciķ ha donat peu al debat entre els diferents representants municipals que han fet un primer anālisi de les avantatges i inconvenients d'aquest model i s'ha acordat que cadascú estudiaria més a fons la proposta.


“Es tracta de trobar punts en comú que ens serveixin per millorar entre tots i poder decidir entre tots quč ens pot donar un millor resultat optimitzant els nostres recursos” ha explicat Joan Barķ.

La reuniķ, valorada positivament per tots els assistents, ha estat una primera presa de contacte entre tots els municipis i els caps de policia local sobre la matčria. “Ara cadascú pot reflexionar i avaluar el projecte tenint en compte les seves necessitats” ha conclōs Rosa Pou. Una primera aproximaciķ, per tant,  que servirā perquč tothom valori la proposta amb més eines a la mā i que donarā peu a properes reunions.

Informaciķ publicada el 15 de febrer de 2017Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaįa de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05